Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира победата с 3:1 над Черно море. С успеха "червените" продължиха на четвъртфиналите за Купата на България. 

"Искам винаги да се представяме така добре. През първото полувреме объркахме противника с промени в състава си. С Жером, Бисмарк, Йомов имахме много шансове, доволен съм. Всеки играч, който е притеснен, може да сбърка. Казах на Бисмарк, той има качества, ще става още по-добър.

С Кох се запознахме, той има опит, има качества. С Бисмарк е друго, той тренира с нас дълго. При него трябва спокойствие и ще видим неговото истинско лице.

ЦСКА победи Черно море с 3:1 за Купата на България

ЦСКА си върна доброто лице с три гола срещу Черно море, "армейците" напред за Купата на България

"Червените" продължават на четвъртфиналите

Може да се поправят нещата, само ако имаш качества. Казах на отбора на полувремето. Трябва Не може всичко, което правим, да го говорим. Трябва работа. Мисля, че от тук няма лесни мачове. Ние сме готови за всичко. Искаме да стигнем до края и да спечелим Купата. Има още много мачове, когато дойдох, имахме по-голяма разлика с лидерите. Трябва да работим, да сме критични, за да можем да даваме максимума. Няма страшно, ако направиш грешка, страшно е, ако я повториш", заяви Акрапович.