Бившият футболист на ЦСКА Борис Секулич коментира престоя си на "Армията". Словакът бе част от тима през есента на 2018 година, а след лагера в Испания разтрогна. След това защитникът премина в Гурник (Забже), а в началото на тази година бе продаден на Чикаго Файър. 

"В ЦСКА беше много специфичен период. Това е доста голям клуб и от тази гледна точка беше хубаво да играя за него. От друга страна, атмосферата беше лоша. В клуба имат огромни очаквания, но титлата е нереалистична цел, тъй като Лудогорец доминира шампионата. 

В началото в ЦСКА всичко беше добре. Спомням си обаче, че след като загубихме от Лудогорец (0:1 на 19 август), атмосферата започна постоянно да се влошава. После паднахме и от Левски (0:1 на 29 септември) и ситуацията стана още по-лоша. От онзи сезон досега ЦСКА е сменил четирима треньори и по тази причина отборът няма как да постигне значими успехи. 

Очаквах да остана в ЦСКА през целия сезон и да си тръгна през лятото на 2019-а. Изоставането от Лудогорец не беше голямо и все още имахме надежди. Наследникът на Нестор Ел Маестро - Любослав Пенев, обаче изведнъж реши, че не иска пет-шест от играчите и аз бях един от тях. 

С Гурник се борехме за оцеляване, но никъде другаде не съм се наслаждавал повече на футбола", заяви Секулич пред словашкото издание "Спорт", цитиран от "Тема спорт".

В Италия оцениха високо представянето на Стефано Белтраме за ЦСКА

В Италия оцениха високо представянето на Стефано Белтраме за ЦСКА

Халфът донесе победата на "червените" над Ботев (Пд)