Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира актулани теми около отбора. Паро даде мнението си за миналия мач с Ботев (Враца) и предстоящите с Хебър и Левски.

"ЦСКА постигна резонна победа във Враца. Срещу такива съперници трите точки трябва да идват рутинно и бързо да се забравят. Целта на червените е да изградят отбор, за който вътрешните мачове да не носят голямо напрежение и неизвестност. За да се постигне това, е необходима дълга скамейка от равностойни състезатели, които да играят на максимума. Ботев Враца в това си състояние не е мерило за ЦСКА, защото са млад и неопитен отбор, който не притежава необходимата класа. От този двубой не можем да вадим генерални изводи.

Хубавото е, че продължава да се наблюдава прогрес в представянето на Георги Йомов, който притежава огромен потенциал и с много труд и постоянство има възможност да стигне далеч. Той не бива да се задоволява с постигнатото до момента, защото в него се крие много повече. Очевидно е, че при него има подобрение през този сезон и той постепенно започва да се превръща във важен играч за тима.

Сектор "Г": Очакваме свинщини в името на подуенската справедливост и просперитет!

Сектор "Г": Очакваме свинщини в името на подуенската справедливост и просперитет!

Вижте какво още пишат феновете на ЦСКА

Добрата новина за Стойчо Младенов е завръщането на интересен и техничен футболист като Варела. Аржентинецът е човекът с най-добър извеждащ пас в ЦСКА и го демонстрира за пореден път във Враца. Все още е рано да се дават категорични оценки за най-новите попълнения Лам, Мухар и Метс. Преди години легендарен треньор като Стоян Орманджиев казваше, че един добър футболист от 10 мача трябва да направи 7 много силни, 2 на сравнително добро ниво и един посредствен. Класата се вижда най-вече в постоянството. Именно това постоянство трябва да демонстрират футболистите на ЦСКА по българските терени. В следващите дни им предстоят мачове с Хебър за купата и Левски за първенство. Чарът на този турнир е в това, че често ставаме свидетели на изненади. Двубоят срещу Хебър ще е по-тежък за ЦСКА от този във Враца. Вероятно ще се даде шанс на доста от играчите с по-малко игрови минути. Това ще поизравни везните. За Хебър това ще е мачът на годината. Те ще искат да се покажат в най-добра светлина. ЦСКА от своя страна трябва да вземе своето, независимо с какъв състав ще излезе, защото евентуално отпадане ще се отрази зле на отбора преди вечното дерби и ще повиши напрежението в клуба.

Разбира се, мачът в неделя е гвоздеят в програмата през тази седмица. Срещата с Левски винаги носи много повече заряд и емоциите взимат връх. Сините са в психологически подем след идването на Станимир Стоилов, но въпреки това ще влязат в ролята на аутсайдер, а червените са фаворити и това е най-опасното. Така беше преди години, когато ни биха със 7:2. ЦСКА тогава бе много по-добрият отбор, но подходихме високомерно и каруцата се обърна. След това ги бихме с 4:2, а съдията Митко Чуков им даде 2 дузпи, за да ги спаси от резила, защото те отиваха на по-голям резултат. Ако реферът не им бе помогнал, щяхме да ги победим с пет-шест гола разлика. Ние станахме шампиони, но срамът от онази загуба остана и продължава да се говори за нея. Именно поради тази причина армейците трябва да са максимално концентрирани в мача с Левски. Ще има достатъчно публика на стадиона, а и успех в дербито ще даде сили в борбата с Лудогорец. Видя се, че отборът от Разград е уязвим, въпреки някои фактори, които опитват да им помагат. Поздравления за младите момчета от Славия и техния треньор, които показаха добра организация и заслужено спечелиха срещу скъпоплатения опонент", коментира Паро пред "Тема спорт"