Легендата на ЦСКА и най-успешен треньор на отбора през XXI век Стойчо Младенов се завърна за пети път начело на "армейците". Екзекутора на Ливърпул е 4-кратен шампион с ЦСКА като футболист и двукратен като наставник. С над 200 мача като треньор на "червените". Любимец на феновете и кошмар на Левски.

Неговите помощници също са "армейци" - от истинските. Които обичат ЦСКА и ще дадат всичко най-добро от себе си за успехите на 31-кратния шампион. Като футболист Тодор Янчев беше капитан на отбора, стана първенец на България 3 пъти, има една Купа и 2 Суперкупи. Той държи рекорда за най-много мачове за отбора в евротурнирите. Тошко Смелото сърце. Така го наричаха фенове по време на успешната му и дълга кариера в ЦСКА.

Снимка 540669

Източник: LAP.bg

Анатоли Нанков - също голям любимец на публиката като футболист. Има на сметката си над 150 мача за "червените". Нанков е дясната ръка на Стойчо Младенов. Няма как да не харесваш човека Нанков, кариерата му пък говори сама за себе си.

Снимка 540677

Източник: LAP.bg

Треньорът на вратарите Стоян Колев е печелил и трите трофея у нас като страж на ЦСКА - титла, Купа и Суперкупа. С над 70 мача за отбора. Тяната Колев, също като Янчев и Нанков, е тих и спокоен човек, който предизвиква симпатии. Винаги е бил такъв. Веднага се върна в ЦСКА, когато Младенов го извика.

Снимка 236666

Източник: LAP.bg

Особено в последната година, често подкрепата си към ЦСКА изразяваше бившият защитник на отбора Филип Филипов. На моменти остър, Фичо бранеше "армейците" и казваше истината в очите - на фенове, на "доброжелатели", на всички. Такъв характер със сигурност има място в ЦСКА. Именно Филипов е новият изпълнителен директор. Като играчи печели дубъл с "червените", а като треньор стана шампион на "Б" група с Калиакра.

Снимка 539471

Източник: Фейсбук

Кирил Динчев се завръща в първия отбор след кратка пауза и това е отлична новина. Чака го много работа, но той е свикнал. Целта е ясна - футболистите да бъдат отново в добра физическа кондиция, а контузиите да бъдат сведени до минимум. Киро вдигна Купата на България като състезател на ЦСКА през 2016-а година. Любовта му към клуба не подлежи на съмнение.

Снимка 490462

Източник: LAP.bg

Това е треньорският щаб на ЦСКА, съставен от "армейци" - истински! Които през годините се бореха за каузата и на терена, и извън него. И не предадоха клуба на своите сърца. В тях са надеждите ЦСКА да тръгне отново към върха. Едно е сигурно - ще дадат най-доброто от себе си, за да се случи.

Господа легенди, не врачувайте - изчакайте поне месец...

Господа легенди, не врачувайте - изчакайте поне месец...

Старата песен на нов глас