Нападателят на ЦСКА Али Соу бе доволен от победата с 3:1 над Б36, която прати "червените" на плейоф за класиране в груповата фаза на Лига Европа. 

"Доволен съм както от победата, така и от гола, който вкарах. Бяхме подготвени за този мач много добре, бяхме концентрирани максимално и беше много по-различна среща, отколкото със Сиренс. Доволни сме от резултата, който постигнахме", каза Соу.

"Подготвихме се много добре и се радвам, че спечелихме. Крилата за всеки един отбор са много важни и се радвам, че разполагаме с много силни футболисти на тези позиции. Няма значение кой от тях ще играе. Не искам да спирам да бележа, мотивацията ми е висока и искам да продължавам да помагам. В края на сезона ще видим къде ще стигна. Винаги съм щастлив, когато вкарам. Като централен нападател е много важно за мен да се разписвам. Когато не го правя, не падам духом обаче".

"Ще бъде много важен мач за нас срещу Базел. Те са голям отбор. Ние също обаче сме голям отбор и няма място за отстъпление. Това са мачовете, за които всеки един футболист мечтае. Ние сме щастливи, че си гарантирахме този плейоф. Целта ни е да стигнем до групите на Лига Европа и ще се борим да постигнем това", завърши гамбиецът.

ЦСКА победи Б36 (Торсхавн) с 3:1 и се класира за плейофа в Лига Европа

Очаквано и логично - ЦСКА отстрани Б36 без да се напряга и ще играе плейоф в Лига Европа

"Червените" се наложиха с 3:1 над своя съперник