Този четвъртък треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович ще задмине предшествениците си на "Армията" Едуард Йорданеску и Любослав Пенев по мачове начело на "армейците" при това ръководство. До момента босненецът има 14 официални срещи, колкото румънеца и легендата на ЦСКА Пенев.

Акрапович пое отбора на 11 ноември 2020-а година. Вече е треньор на 31-кратния шампион на България 4 месеца и 6 дни. Той записа 10 победи, 2 равенства и 2 загуби. Равенствата са срещу Клуж в Румъния и срещу бившия му отбора Локомотив (Пловдив) на "Армията" - и двете бяха нулеви. Загубите са с по 0:1 от Йънг Бойс в София и от Лудогорец в Разград.

Балансът на Йорданеску е 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, а на Любо Пенев - 7 победи, 3 равенства и 4 загуби. Така че Акрапович се представя доста по-добре от тях двамата като резултати.

При управлението на Гриша Ганчев най-дълго като треньор се задържа Стамен Белчев. Той направи общо 1 година, 8 месеца и 27 дни в два периода. Мачовете му са 79. На второ място се нарежда Христо Янев - 1 година, 2 месеца и 27 дни, отново в два периода. Мачовете му са точно 50. Янев донесе последния за момента трофей на отбора - Купата на България, спечелена от "В" група през 2016-а година. На трето място по брой срещи е Нестор ел Маестро - 28. Следват Люпко Петрович с 23 мача (9 съвместно с Добромир Митов) и Милош Крушчич с 22 (един съвместно с Добромир Митов). Добромир Митов има общо 10 срещи като треньор в тандем с друг такъв. Само той и още един са с по-малко мачове от Акрапович, Йорданеску и Пенев. Става въпрос за Даниел Моралес, който е с 4 - те бяха в период от едва 14 дни.

Трима от ЦСКА пред мач №30 за отбора

Трима от ЦСКА пред мач №30 за отбора

Вижте кои са те