15 дни. Толкова минаха от новото начало в ЦСКА. Мащабно ново начало, сложено с гросмайсторски ход и размах от страна на акционерите. На 25 юли, малко преди полунощ стана ясно, че Любослав Пенев вече не е треньор на отбора. На другата сутрин новините бяха големи - сменено беше цялото ръководство. А наставник стана Стойчо Младенов.

Естествено, пак имаше недоволни, пак имаше "рязане на вени", но болшинството от обичащите ЦСКА усещаха, че добрите дни тепърва предстоят. Усещаха го дори след безличното 0:0 в Лиепая. Няма как Младенов да подобри представянето на "червените" с магическа пръчка, само за няколко часа. В Латвия най-важно беше крайното класиране и то стана реалност, макар и след дузпи. Пак ще го кажа - и Господ погледна с добро око на ЦСКА. Отборът имаше огромна нужда и от доза късмет.

Всеки ден спокойствието на "Армията" се настаняваше все повече и повече. Макар змиите още да са там, да показват глави от храсталаците и да съскат. ЦСКА винаги ще има "доброжелатели" отвън, но тъжното е, когато има такива отвътре, фенове или някои бивши футболисти. Такива трябва да са все по-малко и по-малко.

Снимка 541791

Източник: LAP.bg

ЦСКА и Стойчо Младенов впечатлиха всички с представянето си срещу Осиек за успеха с 4:2. Отдавна не бяхме виждали толкова силна игра от "армейците" и толкова атакуващ стил от техния треньор. Битката беше спечелена, но голямата война ще е в Хърватия. Няма да е никак лесно на "Градски врът", но всички вярваме, че Осиек, колкото и да иска, няма да сложи прът в колелата на устремилия се към плейофа тим на ЦСКА.

Мислите на всички са насочени към този мач. И точно преди него, в най-неподходящото време, на сцената излезе Любослав Пенев. С абсолютно ненужна и безсмислена пресконференция. Дадена от любимия му комплекс "Царско село", целяща да омаскари "колегата от Плоски". Хубаво е Младенов да не му отговаря. Защото утре на летището със сигурност първи, втори и трети въпрос към него ще бъде за думите на Пенев. Феновете казаха своето мнение за действията на единия и на другия. Любо спечели само негативи с нещата, които наговори вчера. Ще го разбере в следващите дни, месеци, а може би и години. Стойчо пък реагира така, както трябваше - направи си среща с една от големите фракции в Сектор "Г" и влезе в ролята на обединител за пореден път. Но на истински такъв, не като Валери Божинов, който нареди колегите си с какви ли не вулгарни епитети.

Снимка 542484

Източник: LAP.bg

Тази сутрин на базата в Панчарево "червените" посрещнаха 15-ия ден от новото начало в ЦСКА. С надежда, усмивки, вяра, че най-доброто тепърва предстои. 15-и ден, а вече сме свидетели на нормалността и обединението. ЦСКА започна да се свива в мощен юмрук. Да му мислят тези, които застанат срещу него. От всички в и около клуба зависи това да продължи...

"Офендърс" се срещнаха със Стойчо, връщат си функциите в Сектор "Г"

"Офендърс" се срещнаха със Стойчо, връщат си функциите в Сектор "Г"

Предстои единствено и само здрава работа в името на ЦСКА, съобщават от организацията