Халфът на Черно море Васил Панайотов даде интервю пред "Тема спорт" преди домакинството на Левски от Първа лига. Двубоят във Варна е в събота от 15:00 часа. 

"Вече свикнах с обстановката и изискванията на треньора. Имаме сериозен отбор, но трябва да показваме постоянство. На моменти показваме добри игри, но в следващия мач сме със съвсем различно лице. Пример е срещата с Ботев (Враца) - биха ни с два удара във вратата. Останахме тотално разочаровани от това, което се случи. 

Има нещо, което ни е повлияло, но не трябва да гледаме страничните фактори. Щом се е стигнало до този резултат, значи не сме били на нужното ниво.

Със сигурност мачът с Левски ще е по-различен. Целите на двата отбора за първенство са по-различни. Стадионът ще е пълен и очаквам качествен двубой. Странно беше да играя срещу бившите си съотборници, но съм щаслив, че победихме. 

Не обичам да давам оценка на другите отбори, но със сигурност Левски играе силен футбол и през този сезон показва високо ниво.

Целта на Черно море е първата шестица. Проблем за нас футболистите е, че сме седми, защото трябва да показваме по-добри игри. Мястото ни е в Топ 6.

Радвам се, че работя с Илиан Илиев. Все пак той е доказал през годините, че е добър треньор. Опитвам се да попивам и научавам нещо ново от него във всяка тренировка. Удоволствие и наслада е да играя с Георги Илиев.

Опитам се да давам най-доброто от себе си в мачовете. Има хора, които да преценят дали имам качества за националния отбор", заяви Панайотов.