Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 19 футболисти за домакинството на Берое от 16-ия кръг на efbet Лига.

От нея отпадна Родриго Енрике, който е наказан, както и контузеният Стефан Велев. Аут са още Сами Ел Анаби, Фоде Гираси и Родриго Вилела.

Ето и официалното изявление:

Двубоят между "моряците" и заралии е в петък от 16,45 часа. Цената на билетите за двубоя е 7 лева и ще са в продажба от 14,30 часа.

Припомняме на всички желаещи да наблюдават срещата на Черно море с Берое, че трябва да имат валиден "зелен сертификат". За целта ПФК Черно море ще отвoри пункт за тестове за COVID-19, който ще работи от 9,30 часа до 14,30 часа в деня на мача. Мобилният пунк ще е позициониран на бул. "8-ми Приморски полк" до касите за билети на стадиона. Цената е преференциална - 8 лв. за антигенен тест, а останалата част от парите за него се поема от клуба.

ПФК Черно море призовава хората да си купуват билети за двубоя само ако имат валиден сертификат. Зрители без такъв няма да бъдат допуснати на стадиона. Носете си и лични карти!

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Росен Стефанов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Зе Гомеш, Евгений Сердюк, Джеваро Непонусено.