Помощник-треньорът на Черно море Петър Костадинов води отбора при равенството 1:1 срещу Ботев (Пловдив), тъй като Илиан Илиев изтърпяваше наказание. 

"Всички мачове в плейофите са еднакво трудни. Възможностите и на четирите отбора са близки. В този сгъстен цикъл, който прояви повече характе, ще излезе с повече точки. Специално за днес може да съжаляваме, държахме мача в ръцете си. Освен едно положение, те нямаха кой знае какви ситуации. Ние не успяхме да развием някои наши контраатаки. Така се стигна до равенството.

Във всеки отбор ги има наказанията и контузиите. При нас основният проблем е пътуването. Вижда се, че след 65-ата минута тимът отпада физически точно заради тези пътувания. Там ни е големият проблем. Надявам се да го решим .

Точно там е проблемът, че много хора отпаднаха в последния момент. Дани Димов днес го рискувахме, но всички отбори са изправени пред този проблем, но е видно. На скамейката има много млади момчета, които се видя, че леко прегарят, но ще се справим.

Искахме да направим максимален борй ротации, да съхраним някои хора. Искахме да запазим дистанция пред преследвачите, ще видим развоя на Левски и Царско село. Каквото и да се случи, дори и да загубим мача с Царско село, последният мач във Варна може да реши всичко. Ние ще се борим до края и ще видим докъде ще стигнем.

Ние трябва всеки мач да излизаме за победа, независимо какво се е случило в предходния. Нашият основен проблем е да се възстановим от умората и да направим правилните ротации, за да имаме максимално повече свежест", заяви Костадинов.

Ботев (Пловдив) и Черно море завършиха 1:1 на Коматево

Ботев (Пд) спря Черно море, "моряците" си тръгнаха с точка от Коматево

Срещата завърши 1:1