Един от водещите футболисти на Черно море, Едгар Пашеко, отново ще остане на резервната скамейка в днешния мач срещу ЦСКА.

Причината е, че бразилецът изпитва здравословни проблеми, които му пречат да играе пълноценно.

Той записа около половин час при загубата от Лудогорец в първия мач за "моряците" от пролетния полусезон, но не успя да помогне на своите за по-добър резултат. Припомняме, че Черно море загубиха с 1:3 този сблъсък.

Друг от играчите, появили се през втората част, Андреяс Калкан, ще започне като титуляр заради доброто си представяне срещу Лудогорец. Той бе в центъра на вниманието при повечето опасности за варненци и въпреки че се отчете с няколко пропуска, е получил добра оценка от Илиан Илиев.

Той обаче ще започне отдясно, а не отляво, където игра в Разград. Там ще бъде пратен Мазир Сула. Зад гърба на централния нападател пък ще действа Васил Панайотов, който ще бъде издърпан по-напред заради влизането на капитана Даниел Димов, който лекуваше травма.

В центъра на защитата пък се завръща Влатко Дробаров, пропуснал визитата в Разград заради наказание за натрупани жълти картони.

Мачът започва от 15:15 ч. днес на стадион "Тича".

Черно море - ЦСКА 1:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Черно море - ЦСКА 1:0 (Развой на срещата по минути)

Живко Атанасов наказа ЦСКА в последните минути