Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев, ще направи някои промени по състава за домакинството срещу ЦСКА в събота, спрямо загубата с 1:3 от Лудогорец в Разград.

На върха на атаката се очаква да се завърне Атанас Илиев, който остана резерва на "Хювефарма Арена" за сметка на Исмаил Иса.

Двамата сега ще разменят ролите си. Оказа се, че травмата на десния бек Цветомир Панов не е толкова тежка и той ще се завърне сред 11-те. Там ще е и централният защитник Влатко Дробаров, който не игра в Разград, заради наказание. Включилият се като смяна Андреяс Калкан може да започне като титуляр, след като се понрави с действията си, макар че направи някои пропуски в предни позиции. Крилото бе взет тази зима. Може да започне и Пашеко, който остана резерва, тъй като доскоро се възстановяваше от контузия.

Младите Росен Стефанов (централен защитник) и Мартин Милушев (крило) ще седнат на пейката. До последно ще се умува за Даниел Димов, който получи травма в края на лагера в Турция и не бе в групата срещу Лудогорец. Бразилецът Услен Жуниор още е без документи и не може да бъде картотекиран в БФС, пише "Тема Спорт".

Илиан Илиев и неговият екип са наблегнали върху разузнаването на ЦСКА и мачовете на тима през зимната подготовка, както и двубоя с Ботев (Враца).

Андреев пред ТОПСПОРТ: Черно море е над всеки футболист, Фернандес се държа непрофесионално

Андреев пред ТОПСПОРТ: Черно море е над всеки футболист, Фернандес се държа непрофесионално

Ето какво добави той