Героят за Черно море от финала за Купата на България през 2015 година Матиас Курьор се закани на Левски в навечерието на предстоящия мач на "Тича". Двубоят е в събота от 14:15 часа. Именно "сините" станаха жертва на Курьор в спора за трофея, който вкара за победното 2:1.

Наскоро Курьор се завърна в Черно море и изрази амбиции отново да огорчи Левски. Той вече вкара първия си гол за "моряците", като това се случи при победата над Дунав в Русе.

"Много съм щастлив, че съм отново тук. Обещах на феновете на Черно море, че ще се върна и го изпълних. Повторният ми дебют беше добър. Искам да играя все повече и да си възвърна формата. Онзи гол срещу Левски е най-значимият в кариерата ми. Реално съм имал и по-силни мачове, но този гол ни донесе трофей. Когато Бакари изравни, беше ясно, че ще вкараме втори гол, въпросът беше кога. Не ме интересува дали ще вкарам на Левски в предстоящия двубой, важното е да спечелим. Разбира се, че ще бъда щастлив, ако бием с мой гол", споделя Курьор пред "Тема Спорт".

Илиан Илиев няма да прави промени по състава на Черно море за дербито с Левски

Илиан Илиев няма да прави промени по състава на Черно море за дербито с Левски

"Вече имаме изградено ядро", заяви специалистът