Нападателят на Черно море - Исмаил Иса, не скри радостта си след победата с 3:1 у дома срещу Левски в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига.

"След неуспешния мач срещу Локо Пловдив, този мач беше задължителен мач. Днес беше задължително да победим, играхме хубав футбол и мисля, че заслужено победихме.

Ние всеки мач си казваме, че излизаме да играем добре, но когато играем срещу Лудогорец, Левски или ЦСКА, зарядът е друг и си казахме да ги натиснем още от началото и да победим.

Той си припомни времето в Левски: "Играл съм там като юноша преди много години. Друго е мястото на Левски. Днес съм тук, работя за Черно море и това е професионализмът".

"Чак отписан не, но всеки футболист има слаби периоди. Аз също имах такъв период, когато не ми вървеше, но това мина и замина за мен. Тренирам и гледам да вкарвам, това е формулата", каза той за своя възход в последно време.

Иса смята, че Черно море заслужава да играе в европейските клубни турнири: "Не само ние си вярваме, според мен вече цяла България вярва, защото с тази игра заслужаваме да се класираме за Европа".

"Играем силно вкъщи и благодарение на нашите фенове успяхме да победим", завърши той.

Черно море - Левски 3:1 в мач от efbet Лига

Черно море задмина ЦСКА след лесен успех над безличния Левски

"Моряците" не оставиха шанс на столичния гранд - 3:1 пред пълните трибуни на "Тича"!