Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази своето възмущение, че стадионите е трябвало да бъдат затворени за феновете отдавна, а не сега. Той добави, че ако сега се взима решение за затварянето на стадионите, то е трябвало да стане след края на сезона.

"Без публика ще е доста неприятно, защото това е едно от предимствата в баражите като седми, което ни го отнемат. Ние също бяхме подготвили феновете със страхотна хореография. Както Лудогорец направиха страхотно представяне пред хората, пред публиката си за спечелването на титлата. За съжаление ние няма да може да покажем нашата хореография, защото след техния мач забраниха да има публика на стадионите. За мен трябваше отдавна да се случи, а не сега", сподели Илиев в интервю за dsport.

"Ако го правиш сега, трябва да е след края на първенството, защото мина финалът за купата, мина награждаването за шампионската титла, давай закривай всичко, другите кучетата ги яли. Това го казвам с условието, че съм напълно съгласен да има превенция за COVID-19, но изглежда изкуствено направено. Да не навлизаме сега в такива детайли", добави той.

"Предимството ни ще бъде отнето. Със сигурност публиката би ни дала допълнителни сили. Ние имаме качества и вяра в момчетата, че може да победим Ботев (Пловдив)", каза още Илиан Илиев.

Повторни тестове и двама нови играчи в Черно море

Повторни тестове и двама нови играчи в Черно море

От "Тича" обявиха , че от заразените 16 души - играчи, треньори и служители, никой не е в тежко състояние