Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много ядосан след равенството 3:3 на неговия отбор срещу Царско село. "Моряците" водеха с 3:1 до 74-ата минута, но допуснаха изравняване. 

"Със сигурност 5-6 минути, след ктао свърши мачът няма как да дам обяснение. Бесен съм от отношението на няколко човека. Вместо да затворим мача ние накрая треперим, което е абсурдно. Има опитни футобисти, които трябва да си вземат ролята в съблекалнята, а не да го играят сърдити. Имахме толкова положения за четвърти и пети гол. Не съм доволен от смените, които влязоха - за кой ли път. Това е моя отговорност като треньор. Всички усилия, които положихме отидоха на вятъра в последните 15 минути.

Давахме повече пространства на Царско село. Правим четири,пет смени, които бяха дупки, но имаше и титуляри, които трябваше да си поемат ролята, да си ударят по един-два шамара на терена. Има капитани на отбора. Дето се казва - с лежане ще я докараш до 3:2.

Няма лесни гостувания, трябва да успеем да се възстановим. Ние говорим за Лига Европа, трябва да питаме Неделчо Михайлов дали отборите от втората осмица влизат в плановете за там, тъй като, ако е вярно, че е решено кой взима Купата, кой ще играе там. Има ли смисъл да се борим?!", сподели Илиев след срещата.

Черно море и Царско село завършиха наравно 3:3

Черно море изпусна Царско село в шоу с шест гола

Двубоят на "Тича" завърши 3:3