Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира контролата, спечелена с 2:0 над Локомотив (Горна Оряховица), както и предстоящия мач с Левски.

"Не е добре да има 3 седмица пауза. Трудно е да искаме от играчите мотивация в контролите, каквато показват в официалните мачове. Затова и не се получи това, което исхакме - да има темпо, ритъм на игра. Другата седмица ще гледаме да вдигнем интензитета.

Три седмици не са малко, но ние сме длъжни да сме готови за следващите мачове. За 12 дни трябва да изиграем 4 срещи. Хубавото е, че някои от контузените футболисти се завърнаха. Това, което не ми хареса в контролата е темпото.

Черно море победи Локо (Горна Оряховица) с 2:0 в контрола, Иса и Зе Гомеш с голове

Черно море победи Локо (Горна Оряховица) с 2:0 в контрола, Иса и Зе Гомеш с голове

Вижте подробности

Знаем какъв Левски да очакваме в предстоящия мач. Когато играеш с водещите отбори, с грандовете, понякога и само фланелката ги води. Респект, уважение към Левски, но естествено ние искаме да победим в мача. Ще е трудно. Касми пак почувства болки и затова решихме да го запазим.

Хубаво е, че Илиан Илиев - младши дебютира за националния отбор. Това е важно за него и за клуба. Трябва да работи много, за да продължи да върви нагоре. Младите трябва да разберат, че без работа не става. Във всеки един мач трябва да надграждаш", каза Илиев пред "dsport".