Рожденикът Илиан Илиев беше много радостен след разгромната победа на Черно море над Царско село с 4:1. Неговият син Илиан Илиев-младши му подари два гола, а възпитаниците му се отблагодариха със страхотна игра.

Черно море се саморазправи с Царско село в полите на Витоша

Черно море се саморазправи с Царско село в полите на Витоша

Гостите показаха как се играе за рождения ден на своя треньор

"Мисля, че изиграхме сериозно мача. Различаваше се коренно от предишните ни мачове. Ако бяхме запазили това лежерно настроение трудно щяхме да се мобилизираме за важните мачове от баражите. Днес беше и по-хладно, теренът много хубав, което също се отрази положително на качеството на футбола.

Не ми се мисли какво ни чака във Варна в следващия ни мач, когато играем от 18 часа. Трябва да се помисли за здравето на футболистите, както и на зрителите, защото в този час е много горещо.

За наша радост вкарахме ситуациите си. В други мачове сме имали и по 28 удара без да отбележим гол. Искаме ли да стигнем до плейофа за Лига Европа не трябва да имаме претенции. И Арда, и Ботев, са много добри отбори. Радвам се за головете на моя син, както и за останалите млади момчета в клуба. Надявам се да има и други момчета, които да поемат пътя на Мартин Минчев", сподели радостният наставник.