Треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри разочарованието си след допуснатото равенство на неговия тим с Локомотив (София). Той отбеляза, че теренът на стадион "Тича" не е в най-доброто си състояние.

"За кой ли път ни се случва да не затворим мача през първото полувреме и да се стигне до тази ситуация с фаула. Тези мачове трябва да се вземат. Имаме повече точки навън, отколкото у дома, което не е добре.

От нашия отбор съм доволен. През втората част Локомотив се прибра и чакаше своя шанс. Държахме топката, нямахме толкова голови положения. На това нещо, което може да се нарече терен, не може да се играе играе по начина, по който нашия отбор опитва да го прави.

Ние нямаме високи футболисти, за да ритаме напред. Всяка изритана топка е загубена. С нашия начин на игра тук губим коефициента на полезно действие. Не може да ни вкарат гол то безобидна ситуация. Колко е нарушение съдията трябва да каже. Направихме грешна стъпка за нашите амбиции. Сега няма да е лесно.

Опитваме да играем футбол. Не може да очакваме бързи атаки на този терен. Хората зад мен не са свикнали да са по-спокойни. С всяка грешка се вкарва напрежение", каза Илиев.