Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев. остана доволен от представянето на своя тим при разгромната победа с 5:1 над Славия в мач от петия кръг на efbet Лига.

"Започнахме добре мача, вкарахме два гола, след което имаше отпускане, създаваха ни напрежение. Добре че свърши полувремето да си кажем някои неща. Поздравявам футболистите, че успяха да се ориентират..

5:1 е малко тежко за това, което Славия показа, но е заслужено за нашите футболисти, които не се задоволяват с равен резултат и винаги искат да вкарат още. Треньорите винаги искаме да е по-добре. Нещата, които трябва да коригираме, трябва да ги оправим в тренировките. Днес беше важно да имаме бързи хора да търсят празните пространства.

Със сигурност сме по-обиграни, но се отразява на отборите кратката почивка и няма интензитет. Не пестихме нищо в подготовката. Надявам се като се освежат футболистите, да изглеждат по-добре. Не мислим за първи места, пети кръг е, има отложени мачове. До седми-осми кръг трудно можеш да гледаш класирането. Срещу ЦСКА показаха, че могат да държат топката. Лудогорец има добри футболисти, добър отбор и трябва да сме още по-агресивни", завърши Илиан Илиев.

Бакеро: Загубихме от опонент в страхотна форма

Бакеро: Загубихме от опонент в страхотна форма

"Извинявам се на феновете"