Илиан Илиев говори пред медиите, след като Черно море завърши с равенство двубоя между Черноморец (Балчик) с 1:1 в първа контрола за зимната подготовка.

"За първа контрола се очакваше така. Акцентът въобще не беше в резултата. Нормално е да има умора, но очаквах малко по-голям хъс и организация. Очаквано за контрола в този период", коментира Илиев.

"С Мат Курьор подписваме с него и става наш футболист. Както видяхте играха 12-13 човека от школата, но на някой още е рано за мъжки футбол. Трябва да има опитни футболисти покрай, които да се направи отбор. Договорът ще е минимум за година и половина. Родриго беше на преглед в София и казаха, че няма проблеми. Има натрупване, но няма драма", допълни треньорът на варненци.

"Габриел Лейте ще дойде в Турция с нас. В момента е в процедура по изваждане на италиански паспорт. Нямаме място за футболист извън ЕС. Няма как да се прави извод за неговите качества. Има време да го видим там. За момента няма информация за изходящ трансфер. Надявам се и да няма. Вероятно ще преотстъпваме на други отбори. На 30 януари играем с Огжапес от Казахстан", допълни още Илиев.

Черно море с равенство в първата си контрола за 2020 година

Черно море с равенство в първата си контрола за 2020 година

Денислав Ангелов пропусна да се разпише, останал сам срещу вратаря