Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград.

"Съжалявам, че изпуснахме такива ситуации. Когато ги изпуснеш срещу Лудогорец, не може да очакваш да вземеш нещо. Пресирахме ги. Не мога да съм недоволен от представянето на играчите. В завършващия удар имахме 3-4 добри ситуации. Изпуснахме много точки, в които резултатът не кореспондираше на играта", каза Илиев.

"Изиграха добре ситуацията при гола си. Имаха и малко късмет. В тази ситуация липсва концентрация. Това е част от играта. Реагирахме по-добър начин. Имахме достатъчно моменти, в които да се върнем в мача. Не успяхме да ги притесним с гол".

"Мисля, че се получи нормален сблъсък. Теренът е по-бърз. Не мисля, че е имало по-сериозен залог. Не видях да има чак толкова ситуации за картони", продължи треньорът на Черно море.

"Почти еднаква е ситуацията. Първенството е по-силно. Можеше да сме с повече точки, при малко повече късмет. Наложи да се подготвяме в България. Надявам се да влезем добре във втория полусезон. Да играем за победа, а накрая каквото се случи". 

"За Курьор няма нищо конкретно. Няма нищо за мен и националния отбор. Аз изпитвам удоволствие да работя в Черно море. Донякъде успяваме да се справим. Можеше да сме една идея по-напред в класирането. Доволни сме, че можем да играем добър футбол и да вкарваме млади хора. Важно е да починем малко. Влязохме в едно първенство, след като изиграхме другото", завърши специалистът.

Лудогорец победи Черно море с 1:0 у дома

Лудогорец удари корав Черно море за шеста поредна победа в efbet Лига

Клаудиу Кешеру вкара единствения гол в мача