Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира очакванията си за новия сезон. 

"Не говорим за цели и деклариране на амбиции. В момента важното е контузените да се възстановяват. Да се съберем в пълен състав и да започнем крачка по крачка да вървим напред", заяви Илиев, който коментира с уважение и нивото на днешния си противник Царско село.

"Ще бъде труден мач. Излизаме срещу отбор, който това лято се подсили сериозно. Имат класни изпълнители в атака и опитни в защита. Мисля, че ще могат да направят един добър сезон. Надявам се все пак и ние да намерим начин да демонстрираме качествата си. Това, че имаме проблеми, си е наша грижа и сами трябва да се справяме с това положение", каза още треньорът на Черно море пред "Мач Телеграф".

Царско село - Черно море 0:0, отлични намеси на Георги Георгиев
на живо

Царско село - Черно море 0:0, отлични намеси на Георги Георгиев

Мачът е от 18:45 часа

Интересното е, че Черно море ще бъде на 50% изграден от юноши на "моряците".

"Някои от младите започнаха, едва ли не, да си мислят, че е даденост да са в мъжкия отбор. Ако продължават да си мислят това, скоро няма да са част от него. Нямахме бърза работа да продадем Илиан. Но Аполон бяха много настоятелни и изпълниха всички условия, които поставихме. Отнасяха се с изключително уважение и показаха, че го искат в отбора, с цел да продължат развитието му. Царско село имат кратка история и мачовете показват, че не са ни удобен съперник, въпреки че имаме повече победи. Трудно се играе в София, но не само. Привлякоха опитни футболисти - Васил Шопов и Сашо Александров. Имат опитен отбор и си запазиха отбора. Ще бъде труден мач", заяви Илиев.