Наставникът на Черно море остана доволен от изявите на своите футболисти, които тази вечер го зарадваха с победа 1:0 над Ботев (Пд).

"Естествено, че сме доволни. Много важни три точки. Бяхме замислили да дъдржим топката, това се осъществи. Затрудниха ни с дългите топки към Сисе и Илиев. Не за първи път имаме ситуации да не затворим мача за 2:0. Затова имаше и напрежение до края на мача. Радвам се, че с липсващите футболисти, и умората, взехме важни точки.

Не мисля, че Ботев отстъпваха в агресията. Много са опасни и може би поради този факт се прибрахме в един момент. Изиграхме по-мъдро мача за разлика от други мачове. Дано се възстановим за следващия мач, който пак ще е дълго пътуване, съвсем скоро.

Всички си свършиха работата. Винаги искаме и по-добре да се случат нещата. Имаме много резерви и в офанзивен и в дефанзивен план. Касми не може да се храни през деня заради религиозни съображения и ни беше ясно, че нямаше да издържи до края на срещата.

Теоретично имаме шансове за първата шестица. Да не използваме клишета. Отиваме във Враца за победа, ще играем до края. Ако не стане за шестото, ще изместим приоритетите си и ще играем за седмото".

Черно море победи Ботев (Пд) с 1:0 в efbet Лига

Черно море се доближи на точка от Топ 6 след заслужен успех над Ботев (Пд)

Файсел Касми се превърна в големия герой за "моряците"