Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев определи 19 футболисти за гостуването на Локомотив (Пловдив) от 11-ия кръг на efbet Лига. В нея след изтърпяно наказание се завръща Закария Беншаа. В групата попадна и възстановеният от контузия Цветомир Панов, съобщиха от варненския клуб.

Аут пък за мача са капитанът Даниел Димов, който все още лекува травма, както и Матеус Клементе, Мади Кета, Лъчезар Йорданов, Галин Григоров, Петър Иванов, Наско Янков и Калин Георгиев. Последните четирима ще вземат участие за дублиращия тим на "моряците", който гостуват на Черноломец Попово.

В групата на Черно море за двубоя са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Ангел Ангелов, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Закария Беншаа и Исмаил Иса.

Срещата между Локомотив и Черно море е в събота от 17:30 часа в Пловдив.

До момента Черно море е с 19 точки след шест победи, едно равенство и две поражения и се намира на четвърто място в класирането. "Моряците" са и с мач по-малко. Локомотив Пловдив е със същия точков актив, заема петото място и също е с мач по-малко.

Футболист на Черно море стана национал на Гвинея-Бисау

Футболист на Черно море стана национал на Гвинея-Бисау

Признание за Мади Кета