Нападателят на Черно море - Атанас Илиев, бе избран за играч №1 на 27-ия кръг на efbet Лига, след като отбеляза хеттрик срещу Локомотив София при победата с 3:0 на стадион "Тича".

"Правим страхотен сезон с нашия отбор и се надявам да продължим така до края, да можем да си спечелим двата мача, които остават, за да завършим на така жадуваното от нас място, второто", започна Илиев.

Илиан Илиев: Ще опитаме да затрудним ЦСКА

Илиан Илиев: Ще опитаме да затрудним ЦСКА

Ето подробности

"Преди сезона си поставих цели - да завърша в топ 3, а ако мога да спечеля. Поставил съм си 15 гола да мога да вкарам, но остават два мача и се надявам още утре да мога направя това, което искам, за което мечтая до края на сезона и се надявам, ако имам и късмет, да се получат нещата и да завършва първи, което ще е малко трудно".

"Мисля, че няма напрежение в нашия отбор преди утрешния мач. Той (Илиан Илиев) след мача с Лудогорец ни каза да си останем така здраво стъпили на земята, защото мачът, който ни е най-важен, както той каза за целия сезон, е утрешният. Надявам се да излезем напълно мобилизирани, да дадем 100% всички от себе си и да се поздравим с победа, за да може да изпълним нашата мечта", добави нападателят.

"В дефанзивен план в последните мачове доста се подобрихме и запазихме доста сухи мрежи. Надявам се утре отново да направим така, че да не създаваме главоболия за нашия вратар. Гостуванията през втория полусезон са ни доста куци".

"Надявам се утре аз да съм главния герой. Надявам се да имам късмет и да отбележа. Честно да кажа, да вярвах го, защото още на подготовката, която проведохме през лятото, се събрахме доста добри момчета и колективът бе на прекрасно ниво. Дори си мислехме, че можем да станем, колкото и странно да звучи, шампиони", сподели той.

"Той е много добър треньор. Надявам се да остане в отбора, защото Черно море и самият град има нужда от такъв човек и треньор като него и мисля, че това ще е най-добрият вариант".

"Договорът ми изтича сега след края на първенството и тепърва ще видим какви ще са нещата, как ще се продължи напред. Може да остана в отбора, може и да изляза навън", разкри Илиев.

Илиев до последно ще умува за включването на Мазир Сула

Илиев до последно ще умува за включването на Мазир Сула

Утре "моряците" излизат срещу ЦСКА