Кристиано Роналдо за сетен път спаси от поражение Манчестър Юнайтед. Големият №7 отбеляза срещу Челси, а срещата на "Олд Трафорд" завърши 1:1 след пълна доминация за лондончани в хода на мача.

"Смятам, че действахме стабилно, както с топка в крака, така и без. Доминирахме, бяхме агресивни, печелехме единоборствата, създадохме положения, откривахме пространства около наказателното поле на съперника, но за съжаление ни липсваше прецизност и решителност в пеналта при завършването на атаките.

Успяхме да поведем, но твърде бързо пропиляхме преднината си в рамките на една минута и всичко започна отначало. Въпреки това отборът реагира добре. Доволен съм от представянето им.

Показахме, че имаме нужното, за да побеждаваме големи отбори на големи стадиони. Това бе огромно усилие от страна на целия отбор, показахме нужната класа, но не постигнахме резултата, който заслужавахме. Бяхме доминантни, но не успяхме да използваме пространствата, които се откриваха пред нас. Като че ли нещо ни липсваше в последните 16 ярда, за да решим мача по-рано", заяви Томас Тухел.

Манчестър Юнайтед и Челси завършиха наравно 1:1

Манчестър Юнайтед се добра до равенство с Челси

Лондончани нямат успех над "червените дяволи" вече 9 мача в първенството