Мениджърът на Челси Франк Лампард бе доволен от своите футболисти при победата с 4:0 над Краснодар като гост в Шампионската лига. 

"Краснодар е силен отбор и заслужава уважение. Затрудниха ни с пресата си. Знаех, че Абрамович ще присъства на мача. Не се видяхме преди двубоя, но помощниците ми са говорили с него. Мисля, че е останал доволен от победата в родината му", заяви Лампард.

"Избрахме възможно най-добрия състав за този мач. Зиеш беше напълно готов, Хъдсън-Одой дочака шанса си, а и Пулишич се представи на високо ниво. Дузпата на Жоржиньо? Статистиката показва, че той се справя добре с дузпите. Един или два пропуска не означават нищо", каза Лампард.

"Много съм доволен от играта ни в защита. Не допуснахме гол, което беше важно. Никога не съм се съмнявал в качествата на Антонио Рюдигер. Разполагаме с достатъчно футболисти в тази зона и няма как всички да са на терена едновременно. Зиеш започна в стартовия състав за първи път от март насам и игра отлично. Всичко, което виждам от него на тренировките, ме убеждава, че сме се сдобили с изключително силно попълнение", добави бившият английски национал.

Челси спечели гостуването си на ФК Краснодар с 4:0

Челси громи в Русия пред погледа на Абрамович

Лондончани разбиха ФК Краснодар с 4:0