Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде говори преди медиите преди утрешния двубой с Тотнъм в Шампионската лига. Специалистът говори и за тежката серия, в която се намират "блаугранас".

"Винаги се подготвяме по възможно най-добрия начин. Готови сме за голяма битка. От състава на Тотнъм ще отсъстват важни играчи, а от нашия също. Тотнъм е отбор, който играе на много високо ниво. Те разполагат с голяма сила в атака, както и в защита. Очаква ни много труден мач, но също така и атрактивен, с невероятен сценарий. Очаквани много голям мач", коментира Валверде.

"През последната седмица имахме проблеми и резултатите показват именно това. Всеки може да направи своите анализи. Ние се стремим да подобряваме представянето си всеки ден. Когато не постигаме добри резултати, това означава, че нещо ни липсва. Ние имаме желание да излезем от тази ситуация. Преминахме през трудна седмица, в която постигнахме негативни резултати. Срещу Тотнъм ще дадем най-доброто, на което сме способни, за да победим."

"Критикуват ни, дори когато печелим. Аз и футболистите знаем в какво положение се намираме. Само от нас зависи дали ще излезем от него. Пътят е само един - постигането на добри резултати", каза още Ернесто Валверде.

Меси не успя да осъди испански вестник

Меси не успя да осъди испански вестник

Звездата на Барселона искаше компенсация в размер на 202 786 евро