Треньорът на Дюделанж Себастиан Гранжан призна, че не се надява отборът му да сътвори чудо и да отстрани Лудогорец довечера. Според специалиста, именно разградчани са най-силният отбор, срещу който той се е изправят като наставник.

"Българите бяха впечатляващи. Бяхме ги разузнали добре, но на терена беше много трудно, защото те имат много бързи и експлозивни футболисти. Наясно сме, че само чудо може да ни класира напред. Все пак не ми е трудно да мотивирам футболистите, защото те ще играят за своята чест. Да, загубихме с 0:4 в първия мач, но това все пак е среща от Шампионската лига и означава нещо. Не трябва да забравяме, че съперникът достигна до осминафиналите в Лига Европа през миналия сезон", заяви треньорът на Дюделанж.

"Естествено ние  имаме вина за тази загуба с 0:4. В определени моменти ни липсваше сработеност и концентрация. Съставът на Лудогорец е почти същия в сравнение в миналия сезон за разлика от нашия. Второ - те са професионалисти, а ние не. Трето - те са имали 12-дневен тренировъчен лагер, а ние не", завърши Гранжан.