Треньорът на Барселона Шави Ернандес бе бесен на съдиите след края на мача с Интер (0:1) в Шампионската лига. На два пъти в мача ВАР се намеси в ущърб на неговия отбор, като първо бе отменен гол на Педри заради игра с ръка на Ансу Фати, а след това пък не бе отсъдена дузпа също за игра с ръка на Дензъл Дъмфрис. Наставникът определи тези решения като възмутителни.

"Бесен и възмутен съм от ситуациите, на които станах свидетел. Не мога да намеря друга дума освен възмутен. Това е абсолютна несправедливост. Още вчера казах, че е време съдиите да обясняват своите решения на терена. Ние не разбираме какво се случва. Те трябва да говорят и това ще ги очовечи и ще изясни ситуациите. От моята гледна точка играта с ръка бе чиста. Затова решението на рефера бе решаващо за изхода на мача.

Събудихме се твърде късно. Накрая ги бяхме притиснали, но не използвахме шансовете си. Знаехме, че далечните удари на Чалханоолу са една от силните им страни. Хубавото е, че ни остават три финала в групата. Ситуацията е сложна и трябва бързо да влезем в релси. Ще имаме две важни домакинства, които трябва да изиграем с повече интензитет и по-бързо темпо. Днес ни липсваше скоростта, която е нужна в мач от Шампионската лига. Не бяхме на ниво през първото полувреме и взимахме грешни решения. Жалко е, защото заслужавахме поне равенство", смята специалистът.

Интер победи Барселона с 1:0 в Шампионска лига

Интер и съдията утежниха положението на Барселона в Шампионска лига

Спорни отсъждания на рефера