Изключителна сензация гръмна преди минути във френската медия "Екип". Тя разкри информация, че френските власти са започнали сериозно разследване за възможността двубоят от Шампионска лига между ПСЖ и Цървена звезда да е бил уреден и изходът да се е знаел предварително.

Информацията на "Екип" сочи, че няколко дни преди срещата, завършила 6:1 в полза на Неймар и компания, в УЕФА са получили сигнал за възможността двубоят да е обект на "черно тото". След провеждането на срещата, от УЕФА са се свързали с представители на френските органи на реда и са информирали за сигнала, получен преди мача.

Според изданието, високопоставен член на ръководството на сръбския отбор е имал намерение да заложи около 5 милиона евро за загуба на своя отбор, и то с поне 5 гола разлика - толкова, с колкото "звездашите" бяха разбити във френската столица. Самият двубой се проведе точно по предложения сценарий, след като парижани поведоха с 5:0, а 14 минути преди края на мача Марко Марин намали до 5:1. Само 5 минути по-късно ПСЖ реализира 6-и гол, който беше и последен в мача между двете селекции.

Килиан Мбапе: Лига 1 е истинска фабрика за млади футболни таланти

Мбапе: Лига 1 е истинска фабрика за млади футболни таланти

"Много хора казват, че нивото на Лига 1 не е много добро. Не съм съгласен"