Въпреки слабото представяне на Макаби (Хайфа) през сезона, българският полузащитник Георги Костадинов може да бъде доволен, че се представя на ниво и интерес към него не липсва. Отбори от Русия и Турция имат интерес към национала и вече са се свързали с него и с мениджъра му.

В Русия през местен агент контакт е направил Уфа, който се представя отлично през този сезон и заема 6-о място в класирането. Идеята на младия треньор на отбора Сергей Семак е да укрепи всички линии, за да има равностоен състав за следващия сезон.

Красив гол на Георги Костадинов не стигна на Макаби (Хайфа)

Красив гол на Георги Костадинов не стигна на Макаби (Хайфа)

Тимът на българския национал завърши наравно с Бней Сахнин

Аланияспор, който се намира на 13-о място в турската Суперлига, също се е свързал с Костадинов. Писмена оферта обаче оттам може да пристигне единствето при гарантирано оставане в елита. Аланияспор е на 3 точки над зоната на изпадащите, но между тях и 16-ото място има още два отбора. Костадинов се разписа в събота при равенството 1:1 за зелените от Хайфа като гости на Бней Сахнин.

И въпреки че той вкара зрелищен гол в 87-ата минута, съотборниците му от защитата допуснаха изравняване в добавеното време. Тимът от северното израелско пристанище е изправен пред негативен рекорд от 10-о място в крайното класиране, а положителни промени не настъпиха и при новия треньор, и при новия спортен директор Мохамед Алах.