Българският национал Божидар Краев заяви, че няма търпение да се завърне на терена.

Краев и съотборниците му от Жил Висенте гостуват тази вечер на Портимонензе в първия мач от 25-я кръг на португалския футболен елит, срещите от който се подновяват днес след почти 3-месечно прекъсване заради пандемията от коронавирус.

"Лично аз се чувствам много добре. Смятам, че сме готови и очакваме с нетърпение подновяването на шампионата. В последните 3-4 седмици тренировки свършихме почти всичко за завръщането на терена. Не съм забелязал съществена разлика в заниманията ни след паузата и се надявам това да бъде така и по време на мачовете. Целта ни е да покажем на терена всичко това, което сме работили по време на тренировките и да се представяме максимално добре", коментира Краев.

Той се надява на победа в Портимао. "Имаме огромно желание да играем добре и да спечелим. Очаквам да има нерви и грешки и от двете страни. Който се адаптира по-добре след дългата пауза, той ще спечели", каза още българинът. Жил Висенте е девети в класирането с 30 точки, а Портимомензе е предпоследен с 16 пункта и нямат победа в 12 мача от първенството от края на ноември насам.

Подновяват португалското първенство с мач на Божидар Краев

Подновяват португалското първенство с мач на Божидар Краев

Срещата е на 3 юни