Димитър Бербатов коментира казуса с Гарет Бейл в Реал (Мадрид), пропусната дузпа от Пол Погба, както и други теми в Англия. Мнението на нападателя:

"Няма по-добро решение в ситуация като тази с Бейл - той и Зидан просто да седнат като мъже и да говорят. Сядаш и изясняваш нещата. В крайна сметка всички са професионалисти и не е важно дали се харесвате. Бих се радвал всичко да бъде решено между Бейл и Зидан, защото обичам да го гледам как играе.

Зидан: Гарет Бейл е важен играч за Реал

Зидан: Гарет Бейл е важен играч за Реал

"Не си представям Реал без Кейлор Навас"

Де Бройне е невероятен. Той е сред най-добрите в света. Има великолепен поглед. Мисля, че е две или три стъпки пред другите в играта. Преди топката да дойде при него той знае как да я отиграе. Той е изключителен талант.

Снимка 396112

Източник: GettyImages

Кристиан Ериксен? Има нещо зад сцената, за което не знаем. Говоря от опит. Ако има клуб като Реал Мадрид, който е по следите му, нормално е в главата му да бъде каша. С всичките въпроси, които ти се въртят в главата, може си прецакаш играта, да си развалиш тренировъчния процес или отношенията с треньора", каза бившият футболист на Тотнъм.

Снимка 426623

Източник: GettyImages