Тервел Пулев се завръща на ринга! Бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон 2012 ще се бие на 3 октомври. Той ще оглави боксова галавечер в Пловдив. Очаква се негов съперник да бъде босненецът Дамир Бельо (27 победи, 21 с нокаут и 5 загуби), пише "България Днес".

Тервел Пулев специален гост на студентската Олимпиада

Тервел Пулев специален гост на студентската Олимпиада

Събитието включва състезания в спортове като плуване, лека атлетика, баскетбол, футбол и волейбол, както и дърпане на въже и състезание за бързина и пъргавост, уникални по рода си за Олимпиадата на АУБ

Двамата се познават отлично. По-малкият брат на Кубрат Пулев има убедителна победа над своя противник през 2010-а година. Тогава в първия кръг на европейското първенство Тервел спечели с 9:0 точки.

За последно Пулев се боксира през декември миналата година. Отново в Пловдив той надигра убедително по точки Дишон Убестър (САЩ) за вакантната интернационална титла на Световната боксова асоциация в полутежка категория.

Все още се пази в тайна точната локация за провеждането на боксовата галавечер. Участие в нея ще вземат и част от най-изявените боксьори в нашата страна.

Кубрат Пулев vs Чаралз Мартин за титлата на IBF в тежка категория?

Кубрат Пулев vs Чаралз Мартин за титлата на IBF в тежка категория?

Вероятността за този двубой става все по-реална