Световният шампион на WBC Тайсън Фюри заяви, че е бил разочарован от представянето на Дионтей Уайлдър в реванша им през февруари и смята, че това е един от най-лесните му мачове в кариерата му. Британецът отказа Уайлдър в седмия рунд в Лас Вегас, за да спечели пояса, пращайки в нокдаун на два пъти съперника, преди да принуди от ъгъла на американеца да хвърлят бялата кърпа.

"BoxRec" запрати Кобрата извън Топ 10 на световния елит

"BoxRec" запрати Кобрата извън Топ 10 на световния елит

Убедителен лидер в тяхната класация е Тайсън Фюри

"Ако трябва да бъда честен, бях разочарован от представянето на Уайлдър в онзи мач. Защото аз тренирах за 12-рундова битка във всяко възможно темпо и преминах през Ада 10 поредни седмици на тренировъчния лагер. Бях готов за среща с най-добрия боксьор на планетата, подготвих се за боксьора с най-здрав удар, и бях доста разочарован, защото не получих предизвикателството, което очаквах", заяви той пред talkSPORT.

"Въпреки че победата ми беше фантастична и се представих на много високо ниво, изглеждаше така сякаш Уайлдър не беше себе си. Може би всички тези оправдания, които направи - някои от тях вероятно са истина. Може би, краката му са омалели от костюма, може би е играл с настинка, може би е имал счупена ръка или кост в гърба, или каквото и да е. Не съм сигурен, защото това не беше този Дионтей Уайлдър, за който се бях готвил. Това не беше животното, за което тренирах всички онези часове в залата".

"Казах преди срещата, че това ще бъде един от най-лесните мачове в кариерата ми, така и се оказа. Вярвам, че това бе един от най-лесните мачове в кариерата ми и на този етап е трудно да бъде постигната толкова убедителна победа при най-тежките. Този боксьор бе световен шампион в тежка категория и защити титлата си 10 пъти, нокаутира всеки един от претендентите за пояса му и бе изненадващо, че загуби по такъв начин от мен - аз съм техничен боксьор, обичам да контраатакувам. Тренирах за абсолютна кралска битка и не я получих, така че да се надяваме, че ще има някои боксьори в категорията, които ще си струват предизвикателството, когато отида на тренировъчен лагер и се подготвя сериозно", добави Фюри.

И това го има: Джошуа нокаутира Кобрата във виртуален мач

И това го има: Джошуа нокаутира Кобрата във виртуален мач

Ще се случи ли това и в реалността?