Кубрат Пулев прогнозира пред БНТ, че Антъни Джошуа ще бъде много лошо повален от сънародника ни на 12 декември, когато двамата ще се бият в Лондон за за пояса на Международната боксова федерация (IBF). Ето какво каза Кобрата:

Еди Хърн: Тотално унищожение! Това очаква Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Хърн предвиди: Тотално унищожение! Това очаква Пулев срещу Джошуа

"Отидох да се видя с Джошуа вчера, той изглеждаше невероятно"

"Смятам, че аз имам предимство срещу Джошуа по отношение на психиката, но много важно ще бъде и как е подготвен един боксьор. Това е комбинативен спорт, в който човек трябва да има целия арсенал, за да може да мачка.

Това, че Джошуа и екипът му мислят за следващи мачове е в мой плюс, защото значи че ме подценяват. Не ме обижда, дори напротив. Подценяването може да бъде много опасно. Ако искат да гледат Фюри, Майк Тайсън, който искат.

Ули Вегнер е важен, защото има голям опит. Той участва активно в процеса въпреки своите години. Важно е един боксьор да бъде идеално трениран.

Дори и да има публика това ще е съвсем минимален брой зрители. Това не играе голяма роля. Разбира се понякога има ефект, защото може да те пренавие, както се случи в мача ми с Кличко. Сега това няма да се случи", заяви той.

Легендарен треньор готви Кубрат Пулев за сблъсъка с Джошуа

Легендарен треньор готви Кубрат Пулев за сблъсъка с Джошуа

Вегнер вече е в България