Брутални реплики, обиди, закани, но и много смях. Така премина разговорът "лице в лице", който Кубрат Пулев и Дерек Чисора проведоха пред погледа на мениджъра Еди Хърн.

Чисора: Гарантирам ви, че ще нокаутирам Пулев

Чисора: Гарантирам ви, че ще нокаутирам Пулев

"Война!"

"Имаш Мис Вселена от едната страна и дебела крава от Тимбукту, миризлива. Към коя ще се насочиш? До коя искаш да се събудиш и от коя да ти стане? На мен ми става от теб. Ще дойда за теб. Във всичките си мачове искам да атакувам".

Така започна разговора Чисора във видеото с Кобрата. Отговорът? Разбира се Кубрат влезе в ритъма. "Дерек, трева ли пушиш? Какво ти става?", пише Телеграф.

"Вярвам, че спечелих мача ни в Хамбург. Но когато вдигнаха ръката му, се прибрах у дома и поднових тренировки, нищо повече", сподели своето впечатление от първия двубой между двамата Чисора.

"Как ще спечелиш, Дерек?", попита българинът, на което получи доста интересен отговор. "По какъвто и да е начин. По-добър съм от преди. А ти си по-стар. Ще видиш. Идвам за теб. Ти няма как да ме изненадаш, така че резултатът ще е в моя полза", отсече Чисора.

"С Дерек имаме история, която няма как да се изтрие. Той беше в най-добрата си форма, аз също. Опита всичко, даде най-доброто, но това не е достатъчно срещу мен. Той без съмнение е добър, но с нищо не е надградил, докато аз съм станал още по-добър", продължи Кубрат.

"Тук съм, за да забавлявам хората, не искам да хитрувам като теб, да се подготвям и да издебвам моментите. Не искам да се крия, защото времето минава, за хора като мен и теб. Не мога да се подготвям за някакви мишоци и анонимници. За теб съм готов", каза още Чисора.

"Това е страхотно, затова те уважавам. Харесвам те, защото се биеш с всички. Но това умно ли е? За мен тук няма стратегия. А в бокса има стратегия. За да постигнеш големи неща, трябва да си подготвен. Не е просто да излезеш срещу някой и да разменяш удари", сподели своята визия Пулев.

И допълни: "Трябва да промениш мисленето си. Да искаш повече от себе си след всеки мач. А ти стоиш на едно и също ниво. Докато при мен има подобрения на този европейски стил. Аз съм като "Мерцедес S" класа, винаги се развивам, а ти си като "Ауди А4", стоиш си там".

Кобрата ръмжи на Чисора и го пита: Do you understand ме, бе?

Кобрата ръмжи на Чисора и го пита: Do you understand ме, бе?

Колоритно