Българският нокаутьор Кубрат Пулев е решил да остави говореното за делата на ринга. Това заяви неговият мениджър Ивайло Гоцев, който разкри и планът на Кобрата, който е сигурен в победата си срещу Антъни Джошуа и иска след това да се бие с Тайсън Фюри.

"Кубрат мисли да остави планирането на всички тях. После нека се стигне до мач с Тайсън Фюри", обясни Гоцев. "Защото да победи Ей Джей ще създаде страхотна платформа за шоу с Тайсън Фюри. Той вече победи по-младия Фюри (Хюи). Кубрат смята, че той е по-добрият Фюри. Светът се нуждае от този мач. Те се нуждаят от спектакъл, епична битка и нищо, което да разсее мозъците от случващото се по света."

"Така че ще дадем на света възможността да види мач по правилата между двама гладиатори."

Гоцев отново говори и за възможността мачът с Джошуа да се проведе извън Великобритания - нещо, което не се желае от самия британец.

"Хърватия излезе със силна оферта. Отлична оферта всъщност, да го проведем в Пула. От началото обаче винаги имаше колебание. Не мисля, че те в който и да е момент са искали да го направил извън любимия дом на Джошуа. Великобритания и Лондон", завърши мениджърът на Кубрат.

Кубрат Пулев: И сега, и през ноември ще бия Джошуа

Кубрат Пулев: И сега, и през ноември ще бия Джошуа

Българският нокаутьор споделя, че е търпял подигравки през 2017 година, когато се контузи