Според авторитетния британски вестник "Сън" следващият мач на Антъни Джошуа ще бъде с Кубрат Пулев на стадиона на футболния отбор Тотнъм, съобщава сайтът novsport.com. Това най-вероятно ще стане през март 2020 година.

Еди Хърн: Следващият съперник на Джошуа ще бъде Пулев или Усик

Еди Хърн: Следващият съперник на Джошуа ще бъде Пулев или Усик

Промоутърът започва преговори по Коледа

"Цяла година се бия извън родината и вече ме е налегнала носталгията. Искам да зарадвам феновете си в Лондон, видя се, че те много ми помагат и ми е по-трудно без подкрепата им. Да защитя трофеите си пред моята публика ще е мегаизживяване. Най-прекрасното би било да го сторя срещу друг британец, но няма как да стане.

Вървим по реда на задължителните защити и следващият ми опонент се знае. Веднага започвам работа, защото в края на март трябва да се проведе този мач", заяви Антъни Джошуа, а Еди Хърн потвърди плановете.

"Стадионът на Тотнъм е една прекрасна локация за боксов мач и трябва да я обсъдим. Хора ми звънят от цялата страна и ме молят да заведа Антъни там и там. Говорихме с хората от Тотнъм да проведем мача с Руис на стадиона им, но той беше зает. Сега отново говорим с тях и може би ще стигнем до споразумение за края на март", каза Хърн.

Така изглежда, че евентуален мач с Кубрат Пулев би се провел между 23 и 31 март, когато е прекъсването в програмата на Висшата лига заради баражите на националните отбори в Лигата на Нациите.

Кубрат Пулев научи новината от медиите. Той заяви, че тези планове го устройват перфектно.

"Идеално са го замислили. Радвам се и за датата и за мястото. Готов съм за тази битка. Ще имам четири месеца за подготовка. Един, за да навляза в ритъм и три - за да се подготвя на ниво", коментира Кобрата пред "Нова телевизия".

Снимка 452165

Източник: От Facebook