"До дни трябва да подпишем договор с Антъни Джошуа!" Това разкри българският боксьор Кубрат Пулев. Двамата се бият за 4 титли на световния шампион във версиите IBF. WBA, IBO и WBO.

"Имаше много противоречия относно договора къде да се проведе мачът - аз исках да е неутрална територия, нито да е в България, нито да е в Англия", поясни Кобрата.

"Джошуа е казал, че иска да се бие вкъщи, тоест в Англия, и аз се съобразих с това нещо, въпреки, че за мен не е съвсем спортсменски. Но няма никакво значение - отиваме в Англия и там трябва да мачкаме. Смятам, че до ден, два, три най-много трябва да се подпише договорът", надява се Кубрат в интервю специално за Канал 3.

Кубрат Пулев беше депортиран от САЩ?

Кубрат Пулев беше депортиран от САЩ?

Българският боксьор е бил с изтекла виза

"Вярвам, знам, усещам, че ще победя, за което обаче трябва една здрава подготовка, която вече е в своето начало. В Щатите ще бъда някъде около месец, след това в Европа, ще видим къде", посочи Пулев.

Той не скри, че е "горд и повече от доволен" като "български боксьор на това ниво в професионалния бокс в тежка категория".

"Дори и най-смелите ми мечти не са били нещо подобно", призна Кобрата.

"Мотивацията ми е да стана първият българин шампион в четирите версии в световния бокс в тежка категория. По-голяма мотивация няма", завърши Кобрата.

Еди Хърн иска да прескочи Кобрата и да организира бой Джошуа - Фюри

Еди Хърн иска да прескочи Кобрата и да организира бой Джошуа - Фюри

"Трябва да го осъществим, защото никога друг път няма да има възможност двама британци да се борят за неоспоримата титла в тежка категория"