Българският нокаутьор Кубрат Пулев е твърдо уверен, че може да се справи, както с американеца Анди Руис, така и с британеца Антъни Джошуа. Нашият представител победи в неделя сутрин Райфел Букер, като не му даде никакъв шанс за нещо повече от почетна загуба.

Кубрат Пулев: Аз съм ви доказал, че за мен парите не са от значение

Кубрат Пулев: Аз съм ви доказал, че за мен парите не са от значение

За българина мачът за световната титла ще бъде голяма реклама за държавата

Ето какво сподели Кобрата за предстоящия си мач за световната титла:

"И двамата са победими, и двамата са преодолими. Въпрос на ситуация, на тренировка, дори и на малшанс на самия ринг. Може би, Анди Руис ще ми е една идея по-удобен. Но не се знае - видяхте последния мач на Джошуа, той беше трагичен. Подцени ли противника, но беше много по-слаб от Анди Руис. Така че не се знае в този мач какво ще се случи.

"Ставам все по-добър и по-добър. Имам чувството, че на 60 ще съм най-добър. Спечелването на колан ще е сбъдната мечта. Това ще ми осмисли дните и живота, и всичко, което съм правил до момента.

България е рай за мен. За някои хора може да е ад, но за мен е рай. Идваше ми да целуна земята.

Там (в САЩ) оценяват всичко, когато е качествено, независимо дали е тяхно или чуждо. Не е като тук всичко наше да се плюе, а на чуждото да се радваме", сподели Кубрат.

"Тази победа беше всичко за Кубрат, защото без нея нямаше да говорим сега за световните титли. Той заложи много", каза мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев.