Българският боксьор Кубрат Пулев все още чака да стане ясно кога и къде ще се боксира с Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория.

Пандемията от COVID-19 все още не позволява на организаторите да определят точна дата и локация за мача. За такава все пак се спряга 5 декември. 

Кобрата нарече своя опонент "арогантен и страхлив" и го определя като човек с психологически проблеми. В интервю за Betway Insider blog Пулев заяви, че за него е без значение къде ще се бие, дори това да е на територията на неговия враг - Великобритания.

"Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям. Няма значение къде и кога, аз съм готов. Последното, което чухме е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя. Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде", каза Кобрата.

"Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката", добави българинът.

"Това е много арогантно, говори за Тайсън Фюри вместо да мисли за нашия мач. Но спомнете си какво му причини Анди Руис. Животът му показа, че е много лошо да прави това. Затова той ще понесе втория нокаут в кариерата си. Ще му покажа на него и на целия свят", каза още Кобрата.

Еди Хърн: Пулев е много опитен, много добър технически, удря здраво

Еди Хърн: Пулев е много опитен, много добър технически, удря здраво

"Гледаме към първите две съботи на декември за срещата"