Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев говори пред медиите след прибирането им от САЩ. Там в края на седмицата Кобрата победи Райдъл Букър. 

"Чувствам се отлично след победа като тази. Само можем да се радваме и да се готвим за предстоящите срещи, които знаете кои са - световните титли са на дневен ред в момента. Тази победа бе всичко за Кубрат, защото без нея сега нямаше да говорим за световни титли. Той заложи много на линия. По-удобният съперник от Джошуа и Руис ще е победителят, защото това ще бъде единственият. Но както видяхме и в първата среща имаше изненада.

Аз мисля, че Анди Руис ще спечели, ако е добре подготвен. Аз го познавам от 25 години, той винаи е бил в супертежка категория, винаги са му личали излишните килограми, но в крайна сметка това не му пречи. Така че може би това е неговата сила, тези допълнителни килограми, с които влиза. Имайте предвид, че той има силен удар и скорост, той е много бърз с ръце, така че излишното тегло не му пречи в случая. 

Всичко е ясно и всичко е много добре наредено. Противник има и ще го обявим официално в следващите няколко дни. Тепърва предстои пресконференция следващата седмица, за която ще разберете и ще бъдете поканени. Там ще обявим името на противника и детайлите около срещата в Пловдив. Всички знаем, че тя ще е на 14 декември в "Колодрума", завърши Гоцев.

Кубрат Пулев: Следващият ми мач със сигурност ще е срещу Джошуа или Руис, мога да ги победя и двамата

Кубрат Пулев: Следващият ми мач със сигурност ще е срещу Джошуа или Руис, мога да ги победя и двамата

"Все по-добър и по-добър съм"