Тази нощ Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър минаха през кантара. Двамата се изправят един срещу друг отново в неделя в Лас Вегас. Първият сблъсък помежду им не излъчи победител. 15 месеца по-късно и двамата са по-тежки в сравнение с първия мач.

Британецът ще има предимство в теглото. Кантарът показа, че той тежи 123,8 килограма. Това е със 7,4 килограма повече в сравнение с първата среща.

В същото време Уайлдър тежи 104,7 килограма преди утрешния двубой, което е с 8,3 килограма повече в сравнение с първия мач.

Снимка 467723

Източник: ЕПА

Фюри ще е с почти 20 килограма по-тежък от своя съперник на ринга в неделя. Това обаче изглежда не притеснява Уайлдър.

"Това няма кой знае какво значение в мачовете при най-тежките. Винаги ми се е налагало да се бия с по-големи от мен, а неговото тегло само ще го направи по-бавен. Дайте го насам! Както вече казах, няма дори да мигна!", отсече Уайлдър.

"Теглото ми не е проблем. Това са 123 килограма чисто британско говеждо!", отвърна Фюри.

Двамата бяха разделени при претеглянето заради сблъсъците помежду им по време на официалната пресконференция. Макар да бяха на няколко крачки един от друг, те отново си размениха остри закани, обиди и средни пръсти, с което още повече нажежиха атмосферата преди утрешния сблъсък.

Ленъкс Люис: Деонтей е по-добър от Фюри

Ленъкс Люис: Деонтей е по-добър от Фюри

"В събота двамата ще имат шанс да докажат кой е №1"