Тайсън Фюри обеща да изкачи отново планината на тежката категория в първото си изказване, след пиянската нощ в родината си. Миналият петък бившият шампион на WBC трябваше да бъде изведен от кръчма от охранители, след като изглеждаше, че е изпил твърде много.

35-годишният Фюри бе заснет да лази по тротоара след като бе изгонен от бар "Никъде" в Моркамб. Но той се върна във фитнеса само няколко дни след пиянската нощ, която на пръв поглед предизвика махмурлук, и обеща да сбъдне мечтата си да стане безспорен шампион в тежка категория.

В четвъртък сутринта воинът от Уайтеншоу сподели със седемте си милиона последователи в Инстаграм видео, на което се вижда как нанася удари в своята фитнес зала. Придружаващият надпис гласи: "Слушайте! Покорил съм всичко в бокса - титли, рекорди, всичко. Но никога не ми се е налагало да се връщам след загуба. На 21 декември в Рияд, в сърцето на кралството, кралят ще си върне трона и ще стане неоспорим. "Усик, аз идвам за теб! Приготви се за Циганския цар! Пътят към изкуплението е изцяло мой. Знам какво трябва да направя, видях недостатъците си и вярвам, че ще стана абсолютен шампион."

Изнесоха на четири крака мъртво пияния Тайсън Фюри от бар в родния му град

Изнесоха на четири крака мъртво пияния Тайсън Фюри от бар в родния му град

Нов резил за бившия световен шампион