Световноизвестният боксов промоутър Еди Хърн заяви, че ще награди служителите на Националната здравна служба, които се борят с пандемията причинена от коронавируса, с безплатни билети за всичките му големи събития за една година, след като спортните събития се възобновят.

Андреа отново намекна, че се е събрала с Кобрата

Андреа отново намекна, че се е събрала с Кобрата

Боксьорът обучава фолк певицата на стрелба

Агентът на Антъни Джошуа ще дари по 200 билета на спектакъл. Това ще включи и двубоят между британецът и българския нокаутьор Кубрат Пулев за сблъсъка за световната титла в IBF, както и този между Дерек Чисора и Александър Усик.

"Мислехме за това как да изкажем благодарността си към невероятните работници на НЗС, които безкористно помогнаха на всички в тази криза причинена от COVID-19. Те бяха невероятни и от наша страна в Matchroom Boxing обявяваме нова схема за това, когато се върнем към организирането на боксовите спектакли, където ще раздадем по 200 билета на работниците от НЗС. Надяваме се това да се случи още това лято", каза Хърн.

"Не можем да благодарим достатъчно за цялата им подкрепа. Работещите в НЗС, вие сте невероятни и сте гордостта на нашата страна. Бъдете всички добре, останете в безопасност, останете вкъщи и ще преодолеем това скоро", добави безкомпромисният боксов промоутър.