Еди Хърн отново се закани на българския нокаутьор Кубрат Пулев. Той е напълно сигурен, че неговият повереник Антъни Джошуа ще се справи с Кобрата. Нещо повече Хърн вярва, че двубоят ще има тежки последствия за нашия боксьор.

Все още още няма подписан договор между Пулев и Джошуа. Сделката се бави заради постоянно променящите се рестрикции, налагани от правителството на Великобритания. По план те трябва да се бият на 12 декември в "О2 Арена" в Лондон, а седмица по-късно да се състои в Лас Вегас (САЩ) битката на Тайсън Фюри с Дионтей Уайлдър в Лас Вегас.

"Джошуа знае, че Фюри е невероятен боец и ще му бъде много трудно. Но може да го попитате - той наистина има лоши намерения към предстоящите му двама съперници. Иска да ги нарани. Вярвам, че той ще нокаутира както Кубрат Пулев, така и Тайсън Фюри.

Ей Джей иска да премине на друго ниво, иска буквално да ги унищожи. Затова тренира в момента. Той вече показа на всички, че може да се боксира, надигравайки с уменията си Анди Руис в реванша преди година. Сега обаче на дневен ред е чистата, истинската мощ, която той притежава. Те са подходящи за подобен стил, в който Антъни да се върне към корените си и да ги унощожи", закани се Хърн.

Изненада: Тайсън Фюри с ласкави думи по адрес на Кобрата

Изненада: Тайсън Фюри с ласкави думи по адрес на Кобрата

Ето какво каза световният шампион

Както е известно Кобрата е на обратното мениние и е сигурен, че победата срещу Джоушуа ще бъде негова и то с нокаут.