Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски обяви, че може да си тръгне от северозападния тим. Северномакедонецът заяви пред dsport, че има доста оферти към него. 

"Реалността е такава, че все още съм футболист на Ботев, но има интерес от други отбори от България и чужбина. Ще видим в следващите пет дни какво ще стане. Мисля, че ще има добри новини за всички. Моето желание е Ботев Враца да има успехи тази година. Засега това мога да кажа", добави загадъчно нападателят.

"Мисля, че в края на първия полусезон показахме много добра игра. Ботев Враца може да остане в първенството, а защо не и да се бори за малко по-високо класиране", смята той.

Италианци напират за таланти на Ботев (Враца)

Италианци напират за таланти на Ботев (Враца)

Мирослав Маринов и Краисмир Тодоров са в полезрението им

"Много ми харесва Враца, не само отборът, а и градът и хората тук. Усещам подкрепата и това е най-важното за един футболист", разкри националът на Северна Македония.

"Със сигурност е по-трудно да вкарваш голове, когато играеш за по-малък клуб, ако говорим реално. Всички мои съотборници ми помагаха и всички заслужавахме тази статистика за голове", каза още Бабунски.

"В българското първенство има много добри футболисти във всички отбори. Това ме изненада. Мисля, че шампионатът заслужава да получава уважение в другите държави", сподели северномакедонецът.

"Получих първата си повиквателна за националния отбор на Северна Македония и това е короната в кариерата ми. Много съм благодарен на Ботев Враца, че ми помогна за този момент от моята кариера", добави още той.